Het uurtarief van tekstbureau Connected Communication is €35 exclusief BTW. 

Eén tarief voor schrijven en redigeren in de Nederlandse en de Engelse taal. Dat is wel zo duidelijk. Uiteraard wordt elke opdracht voorzien van een urenoverzicht van alle werkzaamheden.

Voor Engelse vertalingen is het tarief per woord €0,10 exclusief BTW.


Aan de hand van deze website en de referenties krijg je al een indruk van mijn werk, maar je wilt uiteraard graag weten hoe dat voor jou precies uitpakt. Daarom werkt Connected Communication met een kennismakingsaanbieding.

Ter kennismaking betaal je voor de eerste 3 uur een aangepast uurtarief van €25 exclusief BTW.*

Het geeft de kans om voor een bescheiden bedrag een kleine schrijf- of vertaalopdracht op proef uit te laten voeren. Je vindt dat niet nodig? Prima! Ook dan profiteer je uiteraard van het gereduceerde kennismakingstarief.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek, een offerte of heb je een vraag? Hiervoor kun je gebruik maken van het contactformulier. Je krijgt snel antwoord.

Op alle leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van Connected Communication van toepassing.
 
*Van deze aanbieding kan eenmalig gebruik worden gemaakt. Bij vertaalopdrachten wordt de korting verrekend. Op arbeidsuren die buiten genoemde kennismakingsaanbieding vallen en bij vervolgopdrachten is het reguliere uurtarief van €35 excl. BTW van toepassing.