Over tekstbureau Connected Communication

Tatjana van der KrabbenConnected Communication is het allround tekstbureau van Tatjana van der Krabben, gevestigd in Den Bosch. Taal is altijd en overal de rode draad geweest in mijn werkzaamheden. Van mijn studie aan de (voorheen) Letterenfaculteit van de Universiteit van Tilburg tot een carrière bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Van een periode van stage en studie in Londen tot het schrijven van Engelstalige boeken.

In 2006 startte ik op detacheringsbasis als tekstschrijver en vertaler Engels. Hieruit is in 2014 tekstbureau Connected Communication voortgekomen. Connected Communication richt zich op teksten voor websites, social media en zakelijk verkeer. Mijn referenties vind je hier. Mijn volledige cv vind je op LinkedIn.

View Tatjana van der Krabben's profile on LinkedIn

 

Tekst als visitekaartje

Tekst is als een visitekaartje. Een tekst moet er aantrekkelijk uitzien, de informatie bevatten die de doelgroep zoekt en in goed Nederlands zijn geschreven. Jij gaat voor een goede eerste indruk, die aanspreekt en een klik met jouw bedrijf laat ervaren. Dat is 'connected communication'.

Die klik zoek ik ook met jou. Jij levert de input met betrekking tot de inhoud, functie en doelgroep van de tekst. In dit proces wissel ik graag van gedachten met je om je bedrijf en product of dienst beter te leren kennen. Connected Communication schrijft vervolgens de tekst: met gevoel voor taal, passend en in de juiste toon. 


Sterke teksten voor al je zakelijke communicatie

Tekstbureau Connected Communication helpt bij al je zakelijke communicatie, voor een consequent sterke presentatie van je bedrijf naar je klanten en relaties. Online, op je website en social media, maar ook in je promotiemateriaal en je correspondentie. De webteksten worden uiteraard zoekmachinevriendelijk (SEO) en scanbaar geschreven.

Benieuwd wat tekstbureau Connected Communication voor jou kan betekenen? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.