Referenties tekstbureau Connected Communication

Tekstbureau Connected Communication is gevestigd in 's-Hertogenbosch en werkt met bedrijven in verschillende branches. Dit zijn een aantal opdrachtgevers en partners waarmee Connected Communication werkt of heeft gewerkt:


Fleetlogic TomTom Telematics

VECOS Europe

Cargo Company

Logo Symplera

Simpoint logo

 
logo skinfo

Logo transportaanvraag


Guido Koppes Fotografie
Shopfeedz logo

Wat opdrachtgevers vinden:

  • Tijdens de projecten die we met Connected Communication hebben uitgevoerd zijn we positief verrast door de creativiteit, professionaliteit en de kwaliteit van dienstverlening. In de toekomst gaan we zeker in nieuwe projecten samenwerken.
    Edwin van Aar Oprichter Cargo Company
  • Ik heb Tatjana van der Krabben benaderd om mijn website up to date te maken. Door haar aanpassingen is mijn website veel beter vindbaar via Google en niet te vergeten het werk wat ze voor mijn Facebookpagina verricht. Zij herinnert mij wekelijks aan een nieuwe statusupdate die ze perfect verwoordt op basis van de info die ik haar bied. Ik mag wel zeggen dat we samen een mooie samenwerking zijn aangegaan en hoop dit nog lang te kunnen voortzetten.
    Simone Nelissen eigenaresse van Skinfo.nl
  • In Tatjana hebben we iemand gevonden die snel kan aanhaken, schrijft in elke gewenste stijl en op tijd levert. We hebben tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van haar diensten voor zowel Nederlandse als Engelse teksten.
    Erik Bongers CEO Cerebel Group


Weten wat Connected Communication voor jouw bedrijf kan betekenen?


Wij denken graag met je mee!
 
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.